Espardenyes Tres Vetes Verd Llima

Alpargatas Tres Vetas Verde Lima

25,00 €
Impuestos incluidos

Les espardenyes tradicionals catalanes en tots els colors!

Talla
Color
Sola
Cantidad

  • Compra online certificada y segura. Compra online certificada y segura.
  • Envío profesional con transportista oficial. Envío profesional con transportista oficial.
  • Cambios de talla garantizados y gratuitos. Cambios de talla garantizados y gratuitos.

Les espardenyes Tres Vetes, o també anomenades Taberner o Carreter, és el model més utilitzada a Catalunya. També es fa servir a la resta de la península, així com en moltes zones properes de França.

El seu disseny es bassa en cintes passades des de la meitat de la lona fins a dalt, deixat la puntera en blanc. Només passen tres vetes hortizontals així com tres més als laterals.

Hi ha tres tipus de soles que pots escollir per aquest model d'espardenya, t'expliquem les diferencies:

- Goma: La sola de goma o pneumàtic és de color negre i es caracteritza per ser la més dura i resistent de les tres soles. La recomanem per utilitzar-la en sòls de terra o bé per grups folklòrics on s'utilitzi el foc.

- Mixta: La sola mixta està composta per espart i goma vulcanitzada de color clar. És la més utilitzada, ja que és molt duradora i més flexible que la resta. Recomanem el seu ús en sòls urbans o per balladors de tot tipus.

- Espart: Aquesta sola està composta únicament d'espart. Tot el seu procés de fabricació està fet a mà. És la més vulnerable a la humitat i a l'erosió del terra, però és la més tradicional, la típica i la més autèntica de les soles d'espardenyes.

Si encara no saps quina sola escollir, o tens qualsevol altre dubte sobre aquest o altres models, envia'ns les teves preguntes a través del xat, en un correu electrónic o telefònicament

Espardenyes_TresVetes_VerdLlima_
10 Artículos

Productos relacionados

(Hay 16 otros productos de la misma categoría)